Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, así como el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de página web. ACEPTAR | CÓMO CONFIGURAR

Inatica.com. Hosting. Housing. LinuxApostem pel Programari Lliure. Els nostres clients agraeixen la facilitat d'ús d'un software en el seu idioma, una seguretat, fiabilitat i estabilitat òptima i, sobre tot, la llibertat que això permet.

Li oferim unes instal·lacions adients per als servidors de la seva empresa: Housing i Servidors Dedicats GNU/Linux optimitzats per a les seves comunicacions.

Deixi que mitjançant el nostre sistema de Còpies de Seguretat vetllem per les seves dades.

Punt d'Informació. TK-200

Els models de la Sèrie TK-200 estan dissenyats per a ús en interiors

Punt d'Informació. TK-200 Estan construïts en alumini i acer inoxidable pel que la seva instal·lació és recomanable sobretot en entorns i ambients industrials.

La Sèrie TK-200 consta de dos models, TK-237 i TK-239 que la seva única diferencia aquesta en la grandària del monitor tàctil ELO que incorporen, 17" o 19" respectivament.

ALS models de la Sèrie TK-200 se'ls pot integrar diferents perifèrics com impressora de tiquets, safata i teclat, càmera web, lector de targetes i altaveus.

En el model TK-237 s'inclou un monitor tàctil ELO model ET1739L de 17" amb resolució XGA i una lluentor de 280 cd/m.

En el cas del model TK-239, s'inclou un monitor tàctil ELO model ET1939L de 19" amb resolució SXGA i una lluentor de 250 cd/m . Ambdós monitors incorporen pantalles tàctils ELO AccuTouch, ideals per a treballar en entorns industrials ja que funcionen amb aigua o grassa en la seva superfície i es poden tocar amb mans brutes, amb grassa o amb guants. Aquests monitors conten amb protecció IP54 entre el marc del monitor i la pantalla tàctil el que impedeix l'entrada de pols ó esquitxos de líquids dintre del monitor.

[+Info] Punt d'Informació. TK-200

# No tractis de convertir-te en un home d'èxit sinó més aviat en un home de valors.. Albert Einstein

Les infinites possibilitats del programari lliure
Videovigilància remota i local amb enregistrament, còpies de seguretat locals i remotes, ERP, CRM, software per a Punts d'Informació, Facturació,... Expliqui'ns el seu projecte!!! Les infinites possibilitats del programari lliure

Servidor de ràdio online per internet en directe
El sistema basat en programari lliure transforma un ordinador en un servidor de ràdio per internet, enregistrant els programes que per llei estan obligades les ràdios i enviant els arxius generats cap a Internet per a generar podcasts. També es pot utilitzar per emetre les sessions de les discoteques, festes, concerts, etc... Servidor de ràdio online per internet en directe

Un servidor a les instal·lacions de la seva empresa?
Pot ajudar a la seva empresa per molt menys del que es pensa i reutilitzant ordinadors antics: còpies de seguretat locals i remotes, servidor d'arxius i ftp, Intranets, Extranets, ... Un servidor a les instal·lacions de la seva empresa?