Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, así como el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de página web. ACEPTAR | CÓMO CONFIGURAR

QUANT A INATICA.COM

Inatica.com neix l'any 1992 oferint serveis relacionats amb la informàtica. Amb l'evolució de l'empresa, els serveis de la mateixa s'han centrat en Internet. Les possibilitats que ofereix el mitjà de comunicació a les empreses és infinit.

Atenent a la demanda dels clients, els serveis principals de l'empresa es basen en allotjament web i registre dominis, seguit en la creació d'eines d'administració i gestió de continguts de les webs dels clients, generant programari a mida, utilitzant en la majoria de les vegades programari de codi obert, el que garantitza la seguretat, estabilitat i llibertat de les nostres aplicacions

Actualment la nostra empresa manté desenes de servidors basats en GNU/Linux amb un 100% de satisfacció per part dels nostres clients. En 3 anys que va començar el servei d'instal.lació de servidors, les incidències degut al sistema operatiu, s'han reduït a 0.

El programari lliure ha donat peu a que inatica.com sigui una empresa pionera a les comarques gironines apostant pel programari lliure. La llibertat que gaudeixen els nostres clients no es pot comprar a cap preu. Si a més li sumem la estabilitat, seguretat i fiabilitat del sistema, i si a més l'eina està en l'idioma del nostre client, converteix aquesta opció en la millor possibilitat d'optmitzar els recursos TIC dels nostres clients, minitzant costos i maximitant els serveis.