Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, así como el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de página web. ACEPTAR | CÓMO CONFIGURAR

Spamina. Certified Partner

Garantia de professionalitat

Spamina. Certified Partner Inatica.com és Certified Partner d'Spamina. Mitjançant aquest reconeixement, l'empresa aposta per una protecció extra dels correus dels seus clients.

A partir d'ara, l'empresa està autoritzada a instal.lar servidors d'spamina físics a les instal.lacions dels seus clients.

L'spam és un problema a escala mundial que podem combatre efectivament amb aquesta eina. A més, utilitzant el mètode 'garantit', garantim una rebuda de correu lliure 100% d'spam, ja que ens assegura que a l'altre punta d'Internet existeixi una persona que 'entengui' el missatge que el nostre sistema li envia per a poder posar-se en contacte amb nosaltres.

Des de sempre hem confiat i confiarem amb SPAMINA, per què és un producte que sabem que funciona i que funcionarà també per a vostè.

Prova-ho ara durant un mes gratis!!!

Inatica.com. Associat d'AENTEG

Associació d'Empreses de Noves Tecnolgoies de Girona

Inatica.com. Associat d'AENTEG Inatica.com porta més de 3 anys associat a AENTEG, una Associació que vetlla pels interessos TIC de Girona.

Va participar a la jornada de programari lliure que inatica.com va organitzar a l'abril del 2005 i també és la que va atorgar els premis que recentment inatica.com ha rebut del Món TIC.

Les xerrades i esdeveniments que organitza, no tenen desperdici. Garantitzen que la xarxa TIC de Girona sigui de qualitat i participa activament en esdeveniments relacionats amb el sector.

www.aenteg.com

Inatica.com, apostant també pel mercat de qualitat local

Associació de Comerciants de Torroella de Montgrí MONTGRÍ COMERÇ

Inatica.com, apostant també pel mercat de qualitat local Formant part de Montgrí Comerç, inatica.com ha aconsseguit potenciar el mercat local de les TIC.

L'Associació organitza actes i esdeveniments en què inatica.com participa activament.

Gràcies a l'Associació de Comerciants de Torroella de Montgrí, Inatica.com és reconeguda en serveis d'Internet dintre del municipi i també a la comarca del Baix Empordà.

Inatica.com estableix descomptes especials als associats de Montgrí Comerç per potenciar el comerç local.

Tot i així, és un reconeixement especial que fa que l'empresa se senti més incorporada en l'estructura econòmica del poble.

www.montgricomerc.com

Agència Catalana de Consum

Garantia per al Client

Agència Catalana de Consum Inatica.com forma part de la llista d'establiment adherits a l'Agència Catalana de Consum. Aquest segell garantitza una resol·lució digna tant per l'establiment com per al client si existeix qualsevol desavinença mútua.

Inatica.com aposta pels interessos del client, i sempre és una garantia saber que la compra sempre serà vigilada per organismes oficials, independents de l'empresa o del client, i que seran imparcials en tot moment.

Per a Inatica.com això vol dir símbol de garantia per als seus clients, sense renunciar en qualitat o en servei.

Inatica.com Associat a ICCSI.NET

Institut Català del Coneixement i Societat de la Informació

Inatica.com Associat a ICCSI.NET Inatica.com, apostant per les noves idees TIC, és associada amb l'Institut Català del Coneixement i Societat de la Informació.

Mitjançant aquesta institució, l'empresa ha aconseguit formar part d'un equip competent on s'inclouen empreses tan importants com Vodafone, Microsoft Dynamics, Micronexis, etc...

Experts en Adwords de Google

Garantim la feina ben feta als nostres clients

Experts en Adwords de Google Gràcies a la formació contínua dels treballadors de l'empresa, garantim uns serveis impecables als nostres clients.

Sóm experts en Adwords de Google. Garantim una correcta i optimitzada gestió de campanyes de màrketing CPC.

Unes campanyes optimitzades en tot moment utilitzant la nostra experiència farà que la seva web vengui en el moment oportú, desaconsellant a la vegada les inversions innecessàries.

Apostem per aquests serveis de Google degut a que és actualment el millor cercador del Món i aparèixer en els resultats de les seves cerques és primordial per atreure visites cap al web, però si gestionem correctament una campanya de màrqueting, els visitants finals són de qualitat, i obtindrem un resultat impecable i immediat.

FOEG Federació d'Organitzacions Empresarials de Girona

FOEG Federació d'Organitzacions Empresarials de Girona La FOEG és una organització de caràcter associatiu i sense ànim de lucre, que va ser constituïda l' any 1987 per tal de representar, coordinar, donar servei, fomentar i defensar a les diferents organitzacions sectorials o gremials i a les empreses. Procura donar impuls al treball i a l'economia de les comarques gironines.

El nostre principal objectiu és sumar les forces dels empresaris gironins a través dels seus gremis i associacions, per tal de millorar la defensa dels seus interessos, i per aconseguir també una major representativitat davant els agents socials i les administracions públiques, en projecció d'unitat i de lobby empresarial.

www.foeg.cat

Cambra de Comerç de Girona

Cambra de Comerç de Girona La Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Girona és una Corporació de Dret Públic, creada l'any 1889, que la legislació vigent configura com a òrgan consultiu i de col·laboració amb les administracions públiques, i que està subjecta a la tutela de la Generalitat de Catalunya, a través del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa.
Es regeix per la Llei 3/1993 , de 22 de març, Bàsica de les Cambres de Comerç, Indústria i Navegació (BOE de 23.03.93).
Es regeix per la Llei 14/2002 , de 27 de juny de les Cambres Oficials de Comerç, Indústria i Navegació de Catalunya i del Consell General de les Cambres.

www.cambra.gi

INATICA empresa col.laboradora amb l'Associació d'Ajuda en Carretera DYA Girona

INATICA empresa col.laboradora amb l'Associació d'Ajuda en Carretera DYA Girona

INATICA empresa col.laboradora amb l'Associació d'Ajuda en Carretera DYA Girona INATICA empresa col.laboradora amb l'Associació d'Ajuda en Carretera DYA Girona

www.dyagirona.org