Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, así como el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de página web. ACEPTAR | CÓMO CONFIGURAR

D + Font. Comunicació creativa

Solucions gràfiques, web, papereria, ....

D + Font. Comunicació creativa El nostre estudi combina anys d'experiència en el sector de la comunicació i la professionalitat d'un equip de gent emprenedora que treballa en equip per oferir els millors resultats gràfics.

Després de cinc anys de formació en altres empreses del sector, decidim emprendre un nou projecte amb l'objectiu de fer-nos-el propi i sota la nostra manera d'entendre el disseny. Dissenyem amb un estil propi i intentant sempre que cadascun dels nostres projectes sigui únic i original i s'adapti a les necessitats bàsiques dels nostres clients. La satisfacció d'un client, és per nosaltres el millor reconeixement a la feina feta, és l'objectiu marcat des de l'inici del projecte.

Tractem de trobar l'equilibri entre les necessitats del client i les nostres pròpies necessitats estètiques.

D + Font

Xaloc Formació

Xaloc aula de Formació

Xaloc Formació L’1 de gener de 2004 va entrar en vigor el Nou Model de Gestió de la FORMACIÓ PROFESSIONAL CONTÍNUA, a partir del qual el Ministeri de Treball ofereix a TOTES LES EMPRESES la possibilitat de realitzar FORMACIÓ GRATUÏTA pels seus treballadors. Aquesta formació està subvencionada per la Fundación Tripartita para la formación en el empleo (antic FORCEM) i el Fons Social Europeu i permeten obtenir formació totalment gratuïta (subvenció del 100%) o parcialment subvencionada als treballadors i autònoms en actiu. Aquesta subvenció té caràcter anual i no acumulable.

ACADÈMIA XALOC actúa com a Entitat Organitzadora desde fa més de 2 anys i gestiona tots els tràmits administratius i gestions necessàries per iniciar els cursos.

NOVETAT d’aquest Nou Model: l’empresa té un CRÈDIT que dependrà de les quantitats ingressades durant l’any anterior en concepte de formació professional. Aquest crèdit l’empresa el té disponible, i el pot gastar COM-QUAN-ON vulgui, no cal esperar convocatòries oficials.

Web: www.xalocformacio.com